Rólam

Vállalkozásom profilja mikró,- kis és középvállalkozások számára olyan weboldal biztosítása, mely minden lehetőséget megad Neked, hogy weboldalad ne csak egy drága, "porosodó dísz legyen a polcon", hanem egy reális áron elérhető vevőszerző gépezet.

A Pillangó Weboldal Tartalomkezelő rendszer (PW CMS) gondolatát rengeteg egyedi készítésű weboldal előzte meg. Volt köztük webshop, pár közösségi oldal, de a munkák java részét a vállalkozások számára készített honlapok tették ki. Ugyan ezek a honlapok látszólag sokkal egyszerűbbek társaikhoz képest, és közvetlen profitot sem termelnek, úgy mint egy webáruház, de ez nem jelenti azt, hogy pár hét alatt elkészíthetőek, vagy hogy jelenléte elhanyagolható lenne a vállalkozásod számára.

Az egyedi készítésű weboldal esetében nem csak a fejlesztési idő, a benne foglalt lehetőségek esetleges hiányosságai és az egyszeri, de sokkal nagyobb kiadás jelentik a fő problémákat. Az egyedi programozású weboldal örökké olyan marad, amiért átvételkor fizettél, egy olyan világban, mely napról-napra változik.

Több évnyi tervezés és tapasztalatszerzés után, egy olyan tartalomkezelő rendszert készítettem, ami a legtöbb vállalkozásnak megoldást jelent az online megjelenésre, és az online vevőszerzésre. Fejlesztése során folyamatosan a lehető legegyszerűbb használatra törekedtem amellett, hogy képes legyen a vállalkozások marketing kampányait, és az érdeklődőkkel folytatott kommunikációját kellőképp segíteni.

A bérleti konstrukciónak köszönhetően, szavatolhatom ügyfeleimnek, hogy weboldaluk sosem fog elavulni, "nem fog kimenni a divatból". Én minden nap azon dolgozom, hogy céged weboldala lépést tartson a világgal.

 

Célkitűzésem

A PW CMS-sel egy olyan eszközt szeretnék adni ügyfeleim kezébe, mellyel bátran vághatnak bele vállalkozásuk nagyszerű marketing kampányaiba.

Egy olyan eszközt, aminek a használata nem igényel programozói előismeretet. Egy weboldalt, amit olyan könnyedén használhatunk mindennapi munkánk során, hogy vállalkozásunk online marketingje és kommunikációja nem teherként nyomja vállunk, hanem egy újabb, izgalmas lehetőségként lép be cégünk életébe, hogy megmutassuk a világnak, kik is vagyunk.

Sok sikert, és vásárlóban gazdag weboldalt!
Kósi János
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési Tájékoztatóértem