Bővítmények

A weboldalán Bővítményeket azaz mini, beépülő alkalmazásokat hozhat létre, melyeket elhelyezhet a bővítmény típusától függően a fejlécben, oldalsávban, láblécben, tartalom felett és a tartalom alatt. Ilyen bővítmények például a Szerkeszthető felület, mely bővítmény segítségével a weboldalon bárhová tehet ki tetszőleges szöveget, Bannert (reklámot), a Bejegyzéseket kilistázó bővítmény, és többek között a Címkefelhő bővítmény is, mely a bejegyzéseknél létrehozott címkékből készít egy "klikkelhető felhőt".

Továbbá olyan bővítményeket is létrehozhat, melyeket aztán a weboldala Oldalaiba ágyazhat, mint például a SlideShowok, ilyen SlideShow többek között a népszerű LayerSlider is, de van kifejezetten olyan bővítmény is, mely az Oldalban az utoljára közzétett bejegyzéseket listázza ki.

Egyes típusú bővítmények, mint például a Slideshow-t létrehozó Slider bővítménynak 2 változata is van, attól függően, hogy oldalba szeretnénk beágyazni vagy valamely bővítmény tárolóba elhelyezni.

A létrehozott Bővítményeket a weboldalán már előre kialakított tárolókban helyezheti el. Ezeknek a tárolóknak a megjelenését is módosíthatja, melyre a Megjelenés szerkesztésénél a "Weboldal megjelenésének szerkesztése" felugró ablakban a "Bővítmény-tárolók" fül alatt talál.

Az oldalsávban és a láblécben megjelenő Bővítményeket fejléccel is elláthatjuk, amire akár linket is tehetünk. Így az oldalsávban kilistázott "Utóbbi bejegyzések" feliratot belinkelhetjük a bejegyzések kategóriájára.

Természetesen a fejléccel rendelkező bővítmények további megjelenési beállításokkal rendelkeznek, így meghatározhatjuk a köztük lévő távolságot, a fejlécük és a tartalmuk megjelenését. Ezeket a megjelenési beállításokat a Megjelenés szerkesztésénél a "Weboldal megjelenésének szerkesztése" felugró ablakban a "Oldalsáv bővítmény" illetve a "Lábléc bővítmény" fül alatt találhatjuk.

PW CMS 1.4.6 · Adatvédelmi irányelvek · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem