Bejelentkezés az adminisztrációs felületre

A bejelentkezéshez szüksége lesz a felhasználónevére vagy e-mail címére (amit a profiljához adott meg), illetve jelszavára.

Weboldal látogatói felületére való visszatéréshez kattintson a doboz alatt található "Vissza a weboldalra" linkre, vagy elfelejtett jelszó esetén az "Elfelejtett jelszó?" linkre.

Felhasználónév vagy email cím

Adja meg felhasználónevét vagy e-mail címét (amit a profiljához adott meg).

Jelszó

Adja meg jelszavát.

A helyes jelszó megadására 5 próbálkozási lehetőség van, ezután a profilja zárolásra kerül 1 órára. A zárolásról egy email is kiküldésre kerül "Zárolt felhasználói fiók" tárggyal, mely tájékoztatja a történtekről - előfordulhat hogy más próbálkozott belépni profiljába. A zárolás feloldásához nyissa meg a kapott levelet, és kattintson a feloldás linkjére. Ha nem emlékszik jelszavára, akkor kattintson a jelszó megváltoztatása linkre.

Maradjak bejelentkezve

A jelölőnégyzet kipipálása esetén a rendszer emlékezni fog arra, hogy Ön be van jelentkezve az adminisztrációs felületre, így ha 30 napon belül ismét megnyitja weboldala adminisztrációs felületét, egyből belépteti. Ezt bármikor megszakíthatja, ha kijelentkezik az adminisztrációs felületen.

Belépés

Kattintson a "Belépés" (sötétkék) gombra a bejelentkezéshez.

PW CMS 1.4.6 · Adatvédelmi irányelvek · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem