Új Slideshow a maximális brandépítés jegyében

2016. március 01., keddPW CMS - honlapod szerkesztése

Weboldal készítés közben több szempontot is figyelembe kell venni, legyen informatív a weboldal, érje el hogy a látogató vásároljon, építsen közösséget... és még hosszasan sorolhatnánk, a jó weboldal meghatározó jellemzőit. De mindezek közül a legfontosabb talán a brandépítés, amiben az új Slider nagy segítségedre lesz!

Egész biztos, hogy Te is találkoztál már ilyen slideshow-val, mostanában egyre jobban terjed a használata - nem véletlen :)

Tömören a lényege: a háttérben egy "hagyományos" slideshow-nak megfelelően képek váltják egymás. Ez van megfűszerezve egy felső réteggel, ami szerkeszthető.

De mit is kezdhetünk a szerkeszthető felülettel?! Hmmm....
hirtelen annyi ötlet jutott eszembe, hogy nem is tudom hol kezdjem,
de például:

weboldal slider logóval

csak egyszerűen elhelyezhetjük benne a logónkat

Helyezzük középre a logónkat, a háttérbe pedig töltsünk fel olyan képeket, amik azt az érzést sugallják a látogatónak, amit cégünk biztosítani tud számára.

weboldal slider szöveggel

vagy kiírhatjuk a cégnevünk, alá egy kis ízelítő szöveggel

Még a háttérben cégünk tevékenységének "gyümölcsei" láthatóak, a cégnév alatt egy kis "ízelítő", pezsdítő szöveggel elindíthatjuk a látogatónkat a vásárlás útján - milyen szerencse, hogy egy gombot is raktunk oda... így legalább tudja merre kell haladnia, hogy nekünk is jó legyen ;)

 

De egy új termékbevezetésnél is jó szolgálatot tehet, ha kifejezetten a termék kedvéért létrehozott landing page-en (érkezési oldal) ezzel a Slideshow-val nyitunk.
A háttérben íncsiklandó képek az új termékről, amik folyamatosan azt sugallják a látogatónak „vegyél meg”, addig a felső, szerkeszthető rétegen olyan paramétereket teszünk közzé, hogy még mi is azonnal le akarunk majd csapni a termékre!

 

Ez az új Slideshow remekül használható brandépítésre, akár a céged akár egy terméked akarod népszerűsíteni.

A használata pedig rendkívül egyszerű, nézd meg a Súgóban!

Kósi János webdeveloper
Kósi János

A weboldal készítés nem csak a munkám, a hobbim is. Az aktuális webes trendeket követve mindig azon gondolkozom, hogy lehetne belőlük hasznot csinálni.
Hogy ügyfeleimnek ne csak egy weboldalt, hanem működő rendszert biztosítsak, egyre többet foglalkozok online marketinggel is - meg kell hogy mondjam, már a hobbijaim között sorolom

Szólj hozzá Te is!
0 hozzászólás
PW CMS 1.5 · Adatkezelési szabályzat · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ. Adatkezelési szabályzatértem