Új Slideshow a maximális brandépítés jegyében

2016. március 01., keddPW CMS - honlapod szerkesztése

Weboldal készítés közben több szempontot is figyelembe kell venni, legyen informatív a weboldal, érje el hogy a látogató vásároljon, építsen közösséget... és még hosszasan sorolhatnánk, a jó weboldal meghatározó jellemzőit. De mindezek közül a legfontosabb talán a brandépítés, amiben az új Slider nagy segítségedre lesz!

Egész biztos, hogy Te is találkoztál már ilyen slideshow-val, mostanában egyre jobban terjed a használata - nem véletlen :)

Tömören a lényege: a háttérben egy "hagyományos" slideshow-nak megfelelően képek váltják egymás. Ez van megfűszerezve egy felső réteggel, ami szerkeszthető.

De mit is kezdhetünk a szerkeszthető felülettel?! Hmmm....
hirtelen annyi ötlet jutott eszembe, hogy nem is tudom hol kezdjem,
de például:

weboldal slider logóval

csak egyszerűen elhelyezhetjük benne a logónkat

Helyezzük középre a logónkat, a háttérbe pedig töltsünk fel olyan képeket, amik azt az érzést sugallják a látogatónak, amit cégünk biztosítani tud számára.

weboldal slider szöveggel

vagy kiírhatjuk a cégnevünk, alá egy kis ízelítő szöveggel

Még a háttérben cégünk tevékenységének "gyümölcsei" láthatóak, a cégnév alatt egy kis "ízelítő", pezsdítő szöveggel elindíthatjuk a látogatónkat a vásárlás útján - milyen szerencse, hogy egy gombot is raktunk oda... így legalább tudja merre kell haladnia, hogy nekünk is jó legyen ;)

 

De egy új termékbevezetésnél is jó szolgálatot tehet, ha kifejezetten a termék kedvéért létrehozott landing page-en (érkezési oldal) ezzel a Slideshow-val nyitunk.
A háttérben íncsiklandó képek az új termékről, amik folyamatosan azt sugallják a látogatónak „vegyél meg”, addig a felső, szerkeszthető rétegen olyan paramétereket teszünk közzé, hogy még mi is azonnal le akarunk majd csapni a termékre!

 

Ez az új Slideshow remekül használható brandépítésre, akár a céged akár egy terméked akarod népszerűsíteni.

A használata pedig rendkívül egyszerű, nézd meg a Súgóban!

Szólj hozzá Te is!
0 hozzászólás
PW CMS 1.4.71 · Adatvédelmi irányelvek · Visszajelzés küldése
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem