Sose hagyd szó nélkül a megosztott videókat és galériákat!

2015. szeptember 28., hétfőPW CMS - honlapod szerkesztése

Te is szoktál 1-1 videót vagy galériát megosztani weboldaladon?! Leírást szoktál hozzájuk adni, vagy abban reménykedsz, hogy látogatóid is tudják amit Te tudsz?! Hagyj fel a reménykedéssel, fogadd el segítségünk, és élvezd látogatóid pozitív visszajelzésit!

Nincs is rosszabb annál, amikor egy bejegyzés csak egy videóból vagy egy galériából áll. Nem kell nagy dolgokra gondolni, ezekben a bejegyzésekben nem kell, sőt nem is szabad regényt írni. Elég egy bekezdés, amit 3-5 mondat alkot és kész is.

Hogyha ezt megteszed, több okból is jól jársz!

A Google közelebbi barátságot fog kialakítani az oldallal

Egy tartalom nélküli oldallal a Google feltérképező robotjai sem tudnak sok mindent kezdeni. Ők kifejezetten kíváncsiak a szöveges tartalmakra!

 

A látogatóid is tudják, miért érdemes megnézni ezt a tartalmat

Mondhatnánk azt is, hogy egy videó vagy egy galéria "önmagáért" beszél, de ez nem mindig van így. Nem biztos, hogy a látogatód azonnal tudja értékelni a megosztott tartalmat! És ha nem jön rá elég gyorsan, hogy miért is kell neki ezt megnéznie, meglép a weboldaladról.

 

Növeled a megosztás esélyét

Jótékony hatással bír weboldaladra, ha a látogatód megosztja egy-egy oldalát. Tehát ha sikerül elérned, hogy látogatód érdekesnek találja a közzétett tartalmat, azzal a közösségi oldalán való megosztás esélyét is erősen növeled!

Mindig legyen szórakoztató a weboldalad!

Mindig legyen szórakoztató a weboldalad!

Nem kell mást tenned, csak írd le annak a felét, amit egyébként is elmondanál egy ismerősödnek a galéria vagy a videó megmutatásakor.

Kósi János webdeveloper
Kósi János

A weboldal készítés nem csak a munkám, a hobbim is. Az aktuális webes trendeket követve mindig azon gondolkozom, hogy lehetne belőlük hasznot csinálni.
Hogy ügyfeleimnek ne csak egy weboldalt, hanem működő rendszert biztosítsak, egyre többet foglalkozok online marketinggel is - meg kell hogy mondjam, már a hobbijaim között sorolom

Szólj hozzá Te is!
0 hozzászólás
Belépés más szolgáltatásokban élő regisztrációval
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési Tájékoztatóértem