Összezárható dobozok a weboldaladba

2021. február 19., péntekPW CMS - honlapod szerkesztése

Ügyfél kérésére új lehetőséggel bővült a PageBuilder, amivel weboldalad oldalainak tartalmát szerkesztheted. Ez pedig nem más, mint az összezárható dobozok.

Tudom, ez így most nem mond semmit sem, pedig már biztos Te is találkoztál olyan elemmel weboldalakon, amikor csak egy cím van megjelenítve, és ha rákattintasz, akkor lenyílik a cím alatt a leírást tartalmazó doboz.

összezárható doboz weboldal

Természetesen a megjelenése weboldaladhoz igazítható

Ez jól fog jönni minden ügyfelemnek, ha egy GY.I.K.-et szeretnének készíteni, vagy a szolgáltatásuk paramétereit szeretnék listázni - azaz minden olyan esetben, amikor sok kérdésre megválaszolására vagy jellemzők felsorolására van szükség, de nem szeretnék hogy az adott oldal olyan hosszú legyen, mint egy papirusz tekercs.

Kósi János webdeveloper
Kósi János

A weboldal készítés nem csak a munkám, a hobbim is. Az aktuális webes trendeket követve mindig azon gondolkozom, hogy lehetne belőlük hasznot csinálni.
Hogy ügyfeleimnek ne csak egy weboldalt, hanem működő rendszert biztosítsak, egyre többet foglalkozok online marketinggel is - meg kell hogy mondjam, már a hobbijaim között sorolom

Szólj hozzá Te is!
0 hozzászólás
Belépés más szolgáltatásokban élő regisztrációval
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési Tájékoztatóértem