Mostantól időzítheted a popup-ok megjelenését

2021. augusztus 02., hétfőPW CMS - honlapod szerkesztése

a story:
Kedves ügyfelem hívott, hogy nyaralás miatt megváltozik az üzlete nyitvatartása, segítsek neki készíteni egy felugró ablakot, ami tájékoztatja a látogatókat a változásról. Jó, persze, pár kattintással kész is lett. Nade, a szabadság lejártával el lesz felejtve, hogy le kell venni a felugró ablakot... miért is nem lehet időzíteni?!

Most már lehet!

Így a bővítmények megjelenését szabályozó szűrő feltételek kiegészültek egy "Aktivitás kezdete" és "Aktivitás vége" mezővel, ahol be lehet állítani, mettől-meddig legyen aktív. Természetesen egymástól függetlenül is megadható, azaz vagy csak a kezdete, vagy csak a vége.

Ez kampányok tervezésénél is nagyon jól fog jönni, hiszen előre elkészíthető a felugró ablak, az alul megjelenő popup doboz, vagy a kampányhoz szükséges bannerek.

Jó munkát, és sikeres kampányokat!

Kósi János webdeveloper
Kósi János

A weboldal készítés nem csak a munkám, a hobbim is. Az aktuális webes trendeket követve mindig azon gondolkozom, hogy lehetne belőlük hasznot csinálni.
Hogy ügyfeleimnek ne csak egy weboldalt, hanem működő rendszert biztosítsak, egyre többet foglalkozok online marketinggel is - meg kell hogy mondjam, már a hobbijaim között sorolom

Szólj hozzá Te is!
0 hozzászólás
Belépés más szolgáltatásokban élő regisztrációval
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési Tájékoztatóértem