Lenyűgöző galériák a lenyűgöző weboldaladhoz

2016. szeptember 01., csütörtökPW CMS - honlapod szerkesztése

Ugyan a nyáron picit csendesebbek voltunk a szokottnál, de csak azért, hogy irodánk magányában tovább csiszolgathassuk a bérlehető weboldal rendszerünket, hogy további remek lehetőségekkel bővíthessük ügyfeleinknek, mint az újonnan megjelent galéria elrendezések.

Ahogy mondani szokás a "tálalás is fontos"! Nem elég ha egy remek képsorozattal, azaz galériával örvendezteted meg céged követőit, hogy teljes legyen az élmény, a galéria megjelenésének is stílusosnak kell lennie.

Ezért készítettünk 3 új elrendezést a galériákhoz!
Lássuk őket

Az Instagram elrendezés megjelenésekor szinte elárasztotta az internetet - nem hiába, hiszen remekül néznek ki így képeink

 

Az első kép kiemelése szinte ellenállhatatlanná teszi galériánkat

 

A mozaikos elrendezést a legcélszerűbb sok kép esetén választani. Az 1-1 kiemelt képtől még egy hatalmas galéria is izgalmassá válik.

Hamarosan videók is?! Igen

Már tettünk pár előkészületet, hogy nemsokára a galériába nem csak képeket, hanem videókat is lehet majd beletenni!

Akár videó galériát is készíthetünk ... hamarosan!

Kósi János webdeveloper
Kósi János

A weboldal készítés nem csak a munkám, a hobbim is. Az aktuális webes trendeket követve mindig azon gondolkozom, hogy lehetne belőlük hasznot csinálni.
Hogy ügyfeleimnek ne csak egy weboldalt, hanem működő rendszert biztosítsak, egyre többet foglalkozok online marketinggel is - meg kell hogy mondjam, már a hobbijaim között sorolom

Szólj hozzá Te is!
0 hozzászólás
Belépés más szolgáltatásokban élő regisztrációval
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem