Így készíts Ünnepi ajánlatokat webshopodba

2018. november 05., hétfőPW CMS - honlapod szerkesztése

Közelednek a Karácsonyi Ünnepek. Ilyenkor az emberek fejvesztve rohamozzák a webshopokat, a legjobb karácsonyi ajánlatokat keresve. Mit kell tenned azért, hogy a Te webshopodat is rohamozzák?! A PW CMS weboldal rendszerben ez csupán egy pár egyszerű lépés.

Összességében annyit fogunk csinálni, hogy a termékjellemzőket kihasználva, létrehozunk egy olyan kategóriát webshopodba, ahol azokat a termékeidet listázzuk ki, miket kifejezetten az adott szezon (karácsony, húsvét, nyár) ajánlsz.

1. lépés

Hozz létre egy új termékjellemzőt, amit nevezz el Szezonnak. A termékjellemző beállításainál válaszd ki, hogy a "megjelenítése" rejtett legyen (így a termék adatlapján nem fog kilistázásra kerülni), és adj hozzá egy "karácsony 2018" értéket.

2. lépés

Hozz létre egy új Szűrőkategóriát, legyen a neve például Karácsonyi bomba ajánlatok (vagy amit természetesen szeretnél).
A szűrési feltételeknél pipáld ki a Szezon jellemzőnél a megadott Karácsony 2018-as értéket.

Ezzel az alapok már kész is vannak!
Van egy kategóriád, ami azokat a termékeket fogja neked listázni, amiknél a Szezon termékjellemzőnél a Karácsony 2018 van kiválasztva.

3. lépés

Nyisd meg szerkesztésre a terméket, amit a Karácsonyi ajánlataid között szeretnél megjeleníteni, és a Szezon termékjellemzőknél válaszd ki a Karácsony 2018-as értéket.

Ismételd a 3. lépést addig, míg minden termékedet be nem sorolsz a létrehozott szezonba, amiket az ünnepi ajánlataid között szeretnél listáztatni.

A szűrőkategóriákban is ugyanúgy kerülnek listázásra a termékek, mint a normál kategóriákban, így még vonzóbbá teheted legjobb termékeidet (vagy azokat, amiket nagyon el szeretnél adni) az "új termék" címke, vagy a termék kiemelések segítségével.

 

Hogy fogják látogatóid megtalálni a Karácsonyi bomba ajánlatok kategóriát weboldaladon?

Mint minden kategóriát, ezt is megjelenítheted a főmenüben, vagy bármely, a weboldaladon megjelenített kategória listában.

Még hatékonyabb lehet az értékesítésed, ha weboldaladon egy remek banner helyet kihasználva (fejlécben, alul megjelenő hirdető sávban, ...), közvetlenül ide csábítod látogatóidat.

De akár online hirdetéseid átkattintását is ráirányíthatod közvetlenül erre a kategóriára.

Sikeres karácsonyi értékesítést!

Kósi János webdeveloper
Kósi János

A weboldal készítés nem csak a munkám, a hobbim is. Az aktuális webes trendeket követve mindig azon gondolkozom, hogy lehetne belőlük hasznot csinálni.
Hogy ügyfeleimnek ne csak egy weboldalt, hanem működő rendszert biztosítsak, egyre többet foglalkozok online marketinggel is - meg kell hogy mondjam, már a hobbijaim között sorolom

Szólj hozzá Te is!
0 hozzászólás
Belépés más szolgáltatásokban élő regisztrációval
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem