Egyszerűbben illesztheted be weboldaladba a Google Analytics-et

2019. október 17., csütörtökPW CMS - honlapod szerkesztése

Szinte nem található a világhálón olyan weboldal, ami nem élne a Google Analytics forgalommérő szolgáltatásával. Éppen ezért már a PW CMS elkészültekor készítettünk egy bővítményt, aminek a segítségével beillesztheted weboldalad forráskódjába a Google Analytics nyomonkövető kódját. Viszont azóta a Google a kód beillesztését átformálta.

Mivel az új nyomonkövető kód 2 összetevős lett, inkább készítettünk egy külön bővítményt, amihez mindössze csak a Google fiókod azonosítójára van szükséged.

Természetesen a Google Analytics használata nem zárja ki a PW CMS weboldaladba integrált Statisztikai rendszert, így Analytics-et használva is láthatod weboldalmad forgalmát az Adminisztrációs felületen.

Miért jó használni a PW CMS rendszerbe integrált forgalommérőt?

Olvasd el korábbi bejegyzésemet is, ahol kifejtem, miért nem szeretem már annyira a Google Analytics-et használni, és bemutatom az integrált Statisztikai rendszer előnyeit.

Kósi János webdeveloper
Kósi János

A weboldal készítés nem csak a munkám, a hobbim is. Az aktuális webes trendeket követve mindig azon gondolkozom, hogy lehetne belőlük hasznot csinálni.
Hogy ügyfeleimnek ne csak egy weboldalt, hanem működő rendszert biztosítsak, egyre többet foglalkozok online marketinggel is - meg kell hogy mondjam, már a hobbijaim között sorolom

Szólj hozzá Te is!
0 hozzászólás
Belépés más szolgáltatásokban élő regisztrációval
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési Tájékoztatóértem