A Csoda, bérelhető a bérelhető weboldal!

2015. június 30., keddA WEB világa

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, a Pillangó Weboldal büszkén mutatja be a PW CMS névre keresztelt bérelhető tartalomkezelő rendszerét, mellyel pillanatok alatt szerezhetsz cégednek egy olyan weboldalt, amivel gyerekjáték a munka!

A több mint egy éves fejlesztés alatt egy olyan tartalomkezelő weboldal rendszer álma lebegett a szemünk előtt, amivel bármely cég vagy magánszemély képes könnyedén elkészíteni, szerkeszteni saját weboldalát. Emellett az is alapkövetelményünk volt, hogy a tartalomkezelő rendszert a lehető legnagyobb mértékeben testreszabható maradjon, minden olyan funkciót tartalmazzon, amit egy "egyedi weboldal" tudhat, és természetesen a tartalomkezelő rendszerek pozitív tulajdonságaival is rendelkezzen.

 

Amikor egy álom valósággá válik

 

Büszkén jelentjük be, hogy sikerült elkészítenünk egy olyan weboldal kezelő rendszert, ami teljes körűen igényeinkhez szabható mind a megjelenését, mind a rendszer működését tekintve.

És a legfontosabb, hogy mindez kényelmesen, a weboldal Adminisztrációs felületén kattintgatásokkal oldhatjuk meg.

Tehát nem kell nekünk programozónak lennünk, hogy tudjuk kezelni, csak az adminisztrációs felületen kattintsunk mindig a számunkra legszimpatikusabb megoldásra, és voalá, kész is a weboldalunk!

 

Annak ellenére, hogy tényleg ilyen könnyű kezelni, tartalmaz minden olyan funkciót, amire egy mai, színvonalas weboldalnak szüksége lehet. Így természetesen responzive megjelenéssel bír, tehát mindig az adott kijelzőhöz igazítja a tartalmat, készíthetünk oldalakat, írhatunk bejegyzéseket a Drag&Drop szerkesztő segítségével, mely megannyi lehetőséget tartogat számunkra, mint például videó, kép, űrlap, vagy épp Google térkép beillesztését, és nem is soroljuk tovább, mert az életben nem lenne vége. Nézd meg inkább Demó weboldalainkat ahol Te magad is kipróbálhatod azonnal!

Sőt, már 2 modul és kapható hozzá: Katalógus és Hozzászólás

 

A Katalógus modulba feltöltheted céged termékeit, melyek alá Plugineket tehetsz, így akár egy "Érdeklődök" vagy "Megrendelő" űrlapot is elhelyezhetsz.

És hogy ne legyen olyan egyoldalú a weboldalad, készítettünk Hozzászólás modult is, így nem csak olvasni lehet a közzétett bejegyzéseket, azonnal meg is lehet vitatni azok témáját az érdeklődőkkel!

 

De mégis, mi a legnagyszerűbb az egészben?!

 

Mint már írtuk, minden benne van, amire szükséged lehet. De ennek van egy fordított része is! Neked nem kell azon agyalnod, hogy hogy nézzen ki a weboldalad, milyen funkciókkal bírjon, csak ki kell választanod, amire Neked szükséged van és kész!

Ezzel rengeteg időd spórolsz meg, így szinte azonnal kezdheted is a vállalkozásod népszerűsítését az új weboldalad segítségével!

 

Szívünk, lelkünk benne van...

és ezt Te is érezni fogod, amikor weboldalad Adminisztrációs felületén dolgozol!

 

De elég a szócséplésből, nagyot mondani bárki tud. Nézd meg inkább Demó oldalainkat.

Vagy ha Te már tudod, hogy ez az ami Neked kell, akkor itt rendelheted meg.

Kósi János webdeveloper
Kósi János

A weboldal készítés nem csak a munkám, a hobbim is. Az aktuális webes trendeket követve mindig azon gondolkozom, hogy lehetne belőlük hasznot csinálni.
Hogy ügyfeleimnek ne csak egy weboldalt, hanem működő rendszert biztosítsak, egyre többet foglalkozok online marketinggel is - meg kell hogy mondjam, már a hobbijaim között sorolom

Szólj hozzá Te is!
0 hozzászólás
Belépés más szolgáltatásokban élő regisztrációval
A weboldal cookie-kat használ Adatkezelési szabályzatértem