ügyfélszolgálat: +36/30 826-81-03 | 8.00-16.00e-mail: info@pillango-weboldal.hu

Weboldal készítés

 

Mi elkészítjük céged profi weboldalát,
kedvező áron, akár 3 nap alatt

Céges Weboldal + Weboldal beindító csomag
a weboldal készítés verhetetlen párosa

weboldal, mobil weboldal

Céges weboldalad megrendelésekor kérd a Weboldal beindító csomagunkat, aminek keretein belül elkészítjük weboldalad profi, vállalkozásodra szabott megjelenését, és tartalmát.

A bérelhető PW CMS weboldal rendszer minden olyan funkcióval fel van vértezve, amire vállalkozásodnak szüksége lehet. Ezért amikor velünk készítteted el új weboldalad, 100%-osan arra koncentrálhatunk, hogy honlapod valóban hozzájáruljon vállalkozásod sikeréhez.

Ne légy középszerű
Tűnj ki a tömegből

A PW CMS weboldal rendszerét úgy készítettük el számodra, hogy a könnyű kezelhetőség mellett olyan weboldalakat lehessen vele készíteni, ami minden szempontból megfelel a jelen kor követelményeinek.

Így nem csak a tartalomkezelő weboldal rendszerek megszokott lehetőségeit tartalmazza, mint például a blogolás, oldal létrehozása, vagy űrlapok készítése, hanem ezen felül még egy jó nagy adag olyan funkciót is, amikkel weboldalad valóban egyedire szabható - ráadásul úgy, hogy nem is kell tudni programozni, csak klikkelgetni!

Ezért az általunk készített weboldalak nem csak 1 hétre válnak éllovassá!
Sőt! A bérelhető konstrukciónknak köszönhetően, weboldalad rendszerét folyamatosan karbantartjuk, így az mindig friss, és üde marad!

Cégedre szabjuk weboldalad megjelenését
A SOKSZÍNŰ PW CMS

A tartalomkezelő rendszerünk úgy lett kialakítva, hogy a weboldal minden eleme cserélhető, és természetesen színezhető legyen, miközben tökéletesen igazodik a látogatód eszközéhez, azaz Responzív. Így weboldalad remekül fog festeni mobil eszközökön is, ami a Google keresési listáján is jobb helyet eredményez.

Az általunk készített weboldalak valóban egyedi dizájnt kapnak, ami a későbbiekben is könnyedén cserélhető! Így a weboldalad nem csak egy pár évig segít Neked a Brand építésben, és segíti elő az értékesítést, hanem évek múltán is!

Miért válaszd a PW CMS rendszert?
Miért velünk készíttesd el weboldalad?

GYORS, EGYSZERŰ

Rohanó világunkban jól tudjuk, hogy nem érsz rá heteket várni weboldaladra. Ezért szolgáltatásunkat úgy alakítottuk ki, hogy weboldaladat azonnal tudjuk telepíteni, és akár 3 nap alatt készen is álljon látogatóid hadára.

NEM ZSÁKBAMACSKA

A 14 napos ingyenes próbaidőszak alatt weboldaladat kipróbálhatod, tesztelheted, kikérheted munkatársaid, ismerőseid véleményét.
Így pontosan tudod, mit kapsz a pénzedért.

GARANCIA

Ha találsz az első 3 hónapban, a mi weboldal szolgáltatásunkhoz hasonló rendszert, amit könnyebb használni, visszakapod weboldalad bérleti díját, és barátságban válunk el egymástól!

ÁLLANDÓ SEGÍTSÉG

A PW CMS weboldalakhoz teljes körű használati útmutatót találsz, ami mindig a segítségedre lesz. Ezen felül ügyfélszolgálatunk is várja hívásod.
Sőt, első bérleti időszakod alatt havi 1 óra ingyenes konzultációt biztosítunk!

MINDENT TUD

A PW CMS rendszere kifejezetten vállalkozások részére készült, így természetesen minden olyan funkciót tartalmaz már az Alapcsomag is, ami elengedhetetlen online marketinged sikeréhez, és az ügyfél kapcsolattartáshoz.

REJTETT KÖLTSÉGEK NÉLKÜL

Számunkra fontos az átláthatóság, tervezhetőség. Ezért árlistánkat is úgy alakítottuk ki, hogy az könnyen áttekinthető, jól  kalkulálható legyen.

Kinek ajánljuk weboldal készítés szolgáltatásunkat?

Elsősorban olyan mikro,- kis,- és középvállalkozásoknak, cégeknek, akiknek fontos az online jelenlét, de nincs lehetőségük hónapokat várni, és több százezert kifizetni leendő weboldaláért. Olyan cégvezetők figyelmébe ajánljuk weboldal szolgáltatásunkat, akik olyan kompakt megoldást keresnek, ami nem jár mértéktelen kiadásokkal, mégis biztosítja vállalkozása számára a szükséges lehetőségeket a marketingkampányok megvalósításához.

Weboldal készítés szolgáltatásunk erősségei

  • megfizethető, átlátható bérleti konstrukció
  • kedvezményes “Beindító csomag”, aminek keretein belül elkészítjük weboldalad megjelenését, és kialakítjuk weboldalad kommunikációjának irányvonalait - pályára állítjuk mint egy műholdat
  • elkészült weboldalad működését az általunk egyedileg fejlesztett PW CMS rendszer biztosítja
  • ugyan az a tartalomkezelő rendszer, amit mi is használunk (a Pillangó weboldalhoz)
  • ezért garantált számodra a rendszer problémamentes, kifinomult működése, és egyszerű, gyors használata - számunkra is fontos az online megjelenés, és a hatékony weboldal rendszer :)
  • már az Alapcsomag is tartalmaz minden olyan funkciót, ami bőven kiszolgálja a magyar vállalkozások zömét
  • a weboldaladhoz kapható feláras modulokat is úgy fejlesztettük ki, hogy azok a lehető legjobban igazodjanak vállalkozásodhoz - kedvező ár, később is megrendelhető, és pontosan azt, és úgy tudja, ahogy Neked szükséged lesz rá
  • első bérleti időszakod alatt havi 1 óra ingyenes konzultációt biztosítunk a számodra

RENDELD MEG MOST

 

Nem vagy biztos a dolgodban?!

Segítünk

kérj INGYENES KONZULTÁCIÓT
PW CMS 1.4.6 · Adatvédelmi irányelvek
A weboldal cookie-kat használ. Adatvédelmi irányelvekértem